Biträdande klinikchef

Logotyp

Biträdande klinikchef

Folktandvården City är en stor klinik och som har hand om Eskilstunas akuttandvård samt bedriver nischverksamhet. För oss är hög odontologisk nivå, affärsmässighet och flexibilitet viktigt. Sök tjänsten som

Biträdande klinikchef

I din roll som biträdande klinikchef hos oss förväntas du aktivt deltaga i att utveckla, leda och organisera och följa upp verksamheten i nära samarbete med klinikchefen. Klinikchefen har huvudansvaret för personal, ekonomi, arbetsmiljö samt verksamhet, men du förväntas bidra i detta arbete, men också att arbeta kliniskt.

Vad du behöver för att lyckas

Vi söker dig som är tandläkare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller utbildning inom ledarskap. Vidare i din roll som biträdande klinikchef bör du ha höga målsättningar inför ditt arbete. Inom ditt ledarskap arbetar du för att leda och skapa relationer med såväl kliniken som övriga inom tandvården. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss

Hos oss i Folktandvården Sörmland erbjuds flera utvecklingsmöjligheter, generöst friskvårdsbidrag samt en förmånsportal. Vi är ett företag som finns tillgängliga i hela regionen, och erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård. För oss är glädje på arbetet en framgångsfaktor, välkommen till oss!

Folktandvården Sörmland ansvarar för 155 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag drygt 36 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 490 anställda vid 23 kliniker och vi omsätter drygt 485 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer