Arbetsledare/tandläkare

Logotyp

Arbetsledare/tandläkare

Vårt uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa och vara en trygg folkhälsoaktör med samhällsansvar. Sök tjänsten som

Arbetsledare

Nu har du möjlighet till att ta dig an ett ledaruppdrag som ARBETSLEDARE hos oss på Folktandvården på Karlaplan eftersom vår nuvarande arbetsledare ska gå i pension. Det här uppdraget passar dig som har idéer och driv och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också!

Ditt uppdrag

I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket bland annat innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Vidare kommer du att ha ett stort fokus på det operativa arbetet, eftersom du leder den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Till exempel kan det handla om att utforma medarbetarnas scheman och att ta ansvar för PA-systemet. Du kommer också att få ta ett stort ansvar för att kliniken drivs på ett effektivt sätt och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare.

Kliniken på Karlaplan

Tillsammans med klinikchefen kommer du att vara den sammanhållande länken mellan kliniken på Karlaplan och Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm. Kliniken är belägen i Fältöversten centrum, centralt på Östermalm, nära tunnelbana och bussar. Kliniken har 17 behandlingsrum och vi erbjuder dig att bli en del av ett gäng som verkligen trivs ihop, en klinik där engagemanget och kompetensen är hög.

Vem är du?

Vi söker dig som är tandvårdsutbildad och du får gärna ha god erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift, samt god kunskap i Officepaketet. Dessutom får du gärna ha erfarenhet från PA-system samt från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt, och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet, bidrar till en god laganda och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss

På alla våra kliniker erbjuder vi högkvalitativ allmäntandvård och utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få tillgång till ett stort och fint arbetsledarnätverk inom bolaget, att utbyta kunskap och erfarenheter med. Som arbetsledare hos oss får du kontinuerligt ta del av kompetensutveckling. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 12 februari-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Vill du veta mer?

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert