Undersköterska

Logotyp

Undersköterska

I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor – så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Sök tjänsten som

Undersköterska

Beskrivning

Vill du ha ett omväxlande arbete och samtidigt göra skillnad för människor som behöver stöd och hjälp? Ett arbete hos oss innebär att du möter människor som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden och omsorgsbiträden för tillsvidare tjänster på Svanens boende och Svanskogshemtjänst.

Svanskogs hemtjänst och Svanens omsorgsboende erbjuder ett varierande arbete med kombination av hemtjänst och boende. Du som medarbetare arbetar både inne på boende och ute i hemtjänst. Arbetsplatsen präglas av samarbete och delaktighet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Vård och Omsorg ger du omvårdnad, stöd och service till brukare som är beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen samt utför arbetsuppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Du kommer tillsammans med andra professioner att stödja och hjälpa brukare till ett värdigt liv och välbefinnande utifrån brukarens egna förutsättningar.

Som medarbetare inom socialförvaltningen i Säffle kommun kommer du att vara en del av ett spännande förändringsarbete med organiserade Team utifrån kompetens och erfarenhet.

– Undersköterska: För uppdraget sedvanliga arbetsuppgifter, delegerade HSL insatser från sjuksköterska samt utökade arbetsuppgifter.

-Vårdbiträde: För uppdraget sedvanliga arbetsuppgifter, daglig personliga omvårdnaden så som hygien, påklädning, bäddning, upprättande och revidering av genomförandeplaner, övrig dokumentation i LifeCare, medicingivning och ögondroppar

-Omsorgsbiträde: För uppdraget sedvanliga arbetsuppgifter, utför endast service insatser ex städa, tvätta, inköp, sociala aktiviteter, promenader. Dokumentation ingår som en del i ordinarie arbetsuppgifter

Arbetet passar dig som tycker om förändring, utmaning och ser möjligheter istället för problem.

Vi söker dig som….

Har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du har ett gott bemötande, empatisk förmåga och god förmåga att samarbeta. Du är pålitlig, känner ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna initiativ. Du är trygg i att uppgifterna och behoven hos våra brukare kan variera och anpassar dig efter förutsättningar och dagsform.

Kan jobba varierande arbetstider, dag, kväll, natt samt helger.

Lugn och stabil, även i stressade situationer, ansvarsfull och pålitlig.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år

För uppdraget som undersköterska: Godkänd undersköterskeutbildning

För uppdraget som vårdbiträde: Godkänd vårdbiträdesutbildning

B- körkort för manuell växellåda.

Du ska kunna hantera mobiltelefon och dator.

 För att kunna kommunicera och dokumentera krävs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Vi prioriterar personer med rätt kompetens för verksamheten och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att söka.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert