Undersköterska

Logotyp

Undersköterska

Söker du ett spännande och varierande arbete där du gör skillnad för patienter, varje dag? Då är detta något för dig! Sök tjänsten som

Undersköterska

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med ett stort intresse för teknik och ständig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Har du erfarenhet av att ha arbetat som undersköterska på sjukhus eller inom röntgen ser vi det som positivt. Vi ser gärna att du att har goda kunskaper och intresse av inom IT och utveckling, men framförallt är det viktigt att du är driven och motiverad i ditt arbeta.

Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer. För oss är det viktigt att du är rätt person i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

I rollen får du möjlighet att arbeta nära andra professioner och därmed möjlighet att tillsammans med kollegor utvecklas i din roll. Du kommer arbeta i en ständigt förändrings- och utvecklingsinriktad verksamhet där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård för våra patienter. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra!

Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss arbetar du i med receptionsarbete, tidsbokning, kundtjänst och diverse administrativa uppgifter. Du kan även vara placerad på röntgenlabb tillsammans med röntgensjuksköterskor där du ansvarar för omhändertagandet av våra patienter före och efter undersökning. Du kommer att arbeta både dag, kväll och helg då vi har både akut och elektiv verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med de arbetsuppgifter som ingår bör du tycka om att arbeta med människor. Du är strukturerad, lugn, lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse av att hjälpa andra. Du kan skilja på det personliga och det professionella samt förstå din roll men även se till verksamhetens bästa. Du är stresstålig, självgående och har lätt för anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt är strukturerad.

Att vara medarbetare inom RJL

Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Röntgen är en länsgemensam dygnetrunt-klinik med cirka 300 medarbetare och finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus. Röntgen bedriver modern högteknologisk diagnostik och erbjuder ett brett och avancerat utbud av undersökningar. Vi utför bland annat angiointerventioner, skelett- och lungröntgen, datortomografier, magnetkameraundersökningar, ultraljud och PET-CT.

Vi på Röntgen strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra ledord är säker och effektiv röntgen, nöjda kunder, attraktiv arbetsplats, och kontinuerlig utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, och följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer