Undersköterska

Logotyp

Undersköterska

I Karlskrona är våra ambitioner höga och vi brinner för att utveckla den moderna staden i havet. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad. Välkommen till Blekinges största arbetsgivare, där dina möjligheter att utvecklas är goda.

Vi söker dig som vill arbeta med vård och omsorg utifrån ett rehabiliterande synsätt med tonvikt på värdighet och välbefinnande för brukaren. Att arbeta i resursen innebär att du arbetar på flera arbetsplatser, både i hemtjänst och på särskilt boende. Du följer ett schema med bestämda arbetsdagar men inte bestämda arbetstider. Du har möjlighet att påverka ditt arbetsschema men schemat fastställs utifrån verksamhetens behov med hänsyn till rådande avtal. Sök tjänsten som

Undersköterska

Kvalifikationer

Du som söker ska vara utbildad undersköterska och gärna ha erfarenhet av vård och omsorg. Pålitlighet och respekt för den personliga integriteten är viktigt. Du ska ge personlig service till brukaren, ge korrekt och vägledande information, lyssna noga och vara lyhörd. Du ska tillvarata och stimulera den enskildes resurser, och vara beredd på att utföra sjukvårdande uppgifter efter delegering. Vårt arbete på Äldreförvaltningen utgår från att den enskilde brukaren är i fokus och är delaktig i sina omsorgsbehov. 

Du har ett stort engagemang för omsorgsarbetet, är initiativrik och lyhörd för brukarnas behov och känner en självklar respekt för andra människor. Förmåga att utföra den beviljade insatsen till den äldre utifrån hennes/hans individuella förutsättning. 

Du ska kunna bidra till ett positivt arbetsklimat, vara förändringsbenägen, lyhörd och ha ett gott bemötande, såväl mot brukare, arbetskamrater och andra professioner. Flexibilitet är en viktig egenskap att använda när du skapar kontinuitet för såväl brukare som anhöriga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att genomföra det goda mötet med den äldre. Du ska ha god datorkunskap för att kunna arbeta i våra verksamhetssystem. Körkort för bil är krav.

Som medarbetare i resursbanken får du ett lönetillägg på 2 500kr i månaden för att du har en något mer flexibel arbetssituation.

Anställningen

Tillsvidareanställning som undersköterska i äldreförvaltningen med placering i resursen, tillträde enligt överenskommelse. Karlskrona kommun arbetar med heltid som norm och erbjuder därför 100% i sysselsättningsgrad. Tjänstgöring innebär arbete under dag, kväll och på helg. Provanställning kan komma att tillämpas.

Äldreförvaltningen är en del av Karlskrona kommuns verksamheter och vi ansvarar för vård och omsorg till personer som är 65 år och äldre. Vårt arbete präglas av att äldre personer skall kunna leva ett aktivt liv, kunna åldras i trygghet och med bibehållet oberoende, mötas med respekt, samt ha tillgång till god omsorg och vård.

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Bifoga betyg från utbildningen till undersköterska till dina ansökningshandlingar aller ta med dessa vid eventuell intervju.

Förmåner

I Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, tillgång till hela träningsutbudet för vuxna på Gymmix, gratis motionssimning i simhallen i Karlskrona och Rödeby och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert