Sjuksköterska

Logotyp

Sjuksköterska

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Sök tjänsten som

Sjuksköterska

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionsstöd och hälso- och sjukvård.

ARBETSUPPGIFTER

Att arbeta som leg. sjuksköterska inom Funktionsstöd innebär ett stort ansvar för patienter som bor i egna lägenheter på en service eller gruppbostad. Du är patientansvarig sjuksköterska (PAS) för både Dagliga verksamheter såväl som för BmSS vilket innebär att du har huvudansvaret över den övergripande planeringen för patienten. Du upprättar individuella vårdplaner och genomför riskbedömningar tillsammans med varje patient, då vi arbetar med fokus på god och nära vård med utgångspunkt att patientens delaktighet är i centrum för våra insatser. Det är ditt och teamets ansvar att omvårdnadsarbetet utförs enligt rådande lagstiftning. Du arbetar konsultativt, hälsofrämjande och förebyggande samt bidrar till samverkan kring den enskilde patienten

Som sjuksköterska har du ett nära samarbete med medarbetarna och cheferna inom de olika verksamheterna. Du arbetar kontinuerligt med att handleda, utbilda och informera omsorgspersonal. Det är därför viktigt att du trivs i en roll där du får vara delaktig i utveckling och bidra till ökad kunskap.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag mellan 7.30-16.00.

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du som söker är Legitimerad Sjuksköterska och att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du har god datorvana och har B-körkort för manuell växellåda. Vi ser gärna att du är distriktsjuksköterska eller att du har erfarenhet inom psykiatri. Erfarenhet av treserva är meriterande.

Som person är du snabb på att analysera problem, se samband samt föreslå möjliga lösningar. Du sätter upp tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du sätter upp tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet. Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv.

Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval och intervjuer. Du kan komma att bli kontaktad innan sista ansökningsdag och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Behöher du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert