Sjuksköterska

Logotyp

Sjuksköterska

Vill du utvecklas, trivs i team och sätter patienten i centrum? Välkommen till oss på Neurologi- och strokeenheten i Östersund! Du möter patienter från hela Jämtland Härjedalen med stroke, TIA, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Neurologi- och Strokeenheten har 20 vårdplatser och hanterar även regionens Rädda Hjärnan larm dygnet runt. Enheten utvecklas ständigt och de senaste åren har det hänt mycket inom forskning och utveckling vilket skapar förbättringsmöjligheter för patienterna, samt möjligheter för dig att delta i nya projekt. Sök tjänsten som

Sjuksköterska

Vårt mål är att alla nyanställda sjuksköterskor ska få det stöd de behöver för att känna sig trygga på sin nya arbetsplats, ge patienten en god och säker vård samt få ökad kunskap inom det specifika neuro- och strokeområdet. På enheten arbetar du med en digital patientöversikt och via en ipad som du har med dig under hela ditt arbetspass, det ger dig en väldigt bra överblick över dina patienter och vilka uppgifter du och dina kollegor ska utföra. Vi arbetar också med digital läkemedelsjournal. Vi har Ledningssjuksköterska dagtid vardagar som har en överblick över hela enheten och som i sitt uppdrag har ett ansvar att stötta dig som ny. Du jobbar också alltid med erfarna kollegor eftersom vi har ansvarig för Rädda hjärnan larmet i tjänst varje arbetspass.

Hos oss har vi dagtid vardagar en koordinator som bland annat svarar på alla inkommande samtal, ordnar med utskrivningar, transportbokningar, beställningar och tar emot rapporter, vilket gör att du som sjuksköterska får en god avlastning från många moment. Vi använder oss också av vårdnära service som ett stöd vid exempelvis patienttransporter, förråds- och kosthantering.

Vi jobbar med önskeschema, i perioder om 12-16 veckor, och sätter stort värde i att ta hänsyn till individuella önskemål så långt det går. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra. Under 2023 är vår intention att inför 2 av 5 helger på enheten.

ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team med många andra professioner. Du ansvarar för allmän och specifik omvårdnad samt administrering av läkemedel och du deltar i planering kring patientens rehabilitering och vårdtid. Inskolning ges alltid och vi stämmer av tillsammans med dig hur lång inskolning du behöver. Enheten har ett nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. Till enheten hör också en sjuksköterskebaserad Strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA (Transitorisk Ischemisk Attack).

Möjlighet finns till auskultationspass om du känner dig osäker på om du vill söka dig till oss. Vill du veta mer om avdelningen och jobbet? Kontakta gärna enhetschef Madeleine.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, trivs i team och vill utvecklas. Nyutexaminerad eller med erfarenhet, du är lika välkommen att söka oavsett.

ÖVRIGT

Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert