Sjuksköterska

Logotyp

Sjuksköterska

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Sök tjänsten som

Sjuksköterska

Njursektionen som ingår i Division Medicin och Medicinklinken i Mora har en Njurmottagning som tar hand om patienter som behöver träffa specialistläkare inom njurmedicin. Njursviktspatienten går på regelbundna kontroller. Patienterna får information av njursviktskoordinator inför aktiv uremivård (Transplantation eller Dialys). Utredningar inför transplantation och donation och regelbundna kontroller av dessa patienter är en kort summering om Njurmottagningen.

Inom Dialysmottagningen finns:

Självdialysenhet PD-HD

PD – Peritonealdialyspatienten som har dialys i hemmet, självständigt eller assisterat.

Hem-Hemodialys som har hemodialys i hemmet självständigt.

Själv-HD patienten sköter sin behandling självständigt men är på Dialysmottagningen

HD-patienten får sin behandling helt assisterat på Dialysmottagningen.

Med dessa patienter kommer du att jobba.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Hemodialysmottagningen ansvarar du tillsammans med kollegor för dialyspatientens omvårdnad och ordinerad behandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med medicinskteknik. Omvårdnadsbehovet varierar beroende på dialyspatientens allmäntillstånd, arbetet kan därför växla från övervakning till att ta hand om akuta tillstånd. Majoriteten av hemodialyspatienterna har kronisk njursjukdom vilket innebär att man etablerar ett långvarigt förhållande. Att arbeta hos oss innebär ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete där du är en del i teamet med patient och läkare. Du erbjuds individanpassad introduktion på 8-10 veckor så att du känner dig trygg med dina arbetsuppgifter. Det finns goda chanser till en tillsvidareanställning efter avslutat vikariat.

Hoppas Du vill bli en av oss!

Vi söker dig som

är legitimerad sjuksköterska

har B-körkort (vanlig personbil)

Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) – Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss – Region Dalarna

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer