Sjuksköterska

Logotyp

Sjuksköterska

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du ger patienter och deras närstående den bästa vården och möjligheten att uppnå bästa möjliga livskvalitet? Hos oss erbjuds du ett utmanande och utvecklande arbete med stort patientfokus där du får möjlighet att använda hela din kompetens som sjuksköterska.

Just nu söker vi sjuksköterskor för nattjänstgöring till oss på Palliativa vårdavdelningen och AH-teamet i Västerås. Du väljer själv om du vill arbeta enbart på avdelning, AH-team eller om du vill rotera mellan arbete på avdelning och AH-team! Sök tjänsten som

Sjuksköterska

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss välkomnas du till en trevlig arbetsplats och ett sammansvetsat team som ser fram emot att få dig som kollega. Du kan välja att jobba enbart på avdelning, AH-team (avancerad hemsjukvård) eller rotera mellan arbete på avdelning och AH-team.

Arbetet utgår ifrån den palliativa vårdens fyra hörnstenar – symtomkontroll, teamarbete, relation/kommunikation och närståendestöd för att lindra fysiskt, psykiskt, socialt och existentiellt lidande. Det innebär bland annat stort fokus på ömsesidig mellanmänsklig relation främst med patienten men också dennes närstående. Du kommer arbeta i team tillsammans med undersköterska och utföra medicintekniska moment såväl som omvårdnad. Du och teamet runt patienten bidrar till den individuellt anpassade vården och ser till hela människan vid symtomlindring.

I AH-teamet arbetar du självständigt i patientens hem. Du vårdar människor med komplexa vårdbehov, de flesta i livets slut. Till AH-teamet kan också patienter med behov av till exempel antibiotikabehandling eller intravenös näringstillförsel anslutas för mer avgränsade uppdrag.

I ditt arbete kommer du också att samverka med andra aktörer.

Om arbetsplatsen

Palliativa enheten i Västerås består av en vårdavdelning för patienter från hela Västmanland med behov av specialiserad palliativ vård, AH-teamet som bedriver specialiserad palliativ vård i hemmet i Västerås, Surahammars och Hallstahammars kommuner samt det Palliativa Rådgivningsteamet som arbetar med att ge stöd till verksamheter inom allmän palliativ vård. Palliativa enheten ingår i Närsjukvård Öst, tillsammans med Västmanlands Sjukhus Sala, Närvårdsteamet i Sala och Närvårdsteamet i Västerås.

Som medarbetare hos oss är du en betydelsefull och viktig del av teamet som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi arbetar tillsammans för att erbjuda en specialiserad palliativ vård som ligger i framkant. Vi värdesätter att du ska trivas hos oss och när du börjar får du en individanpassad introduktion tills du känner dig trygg i att arbeta mer självständigt. Du erbjuds handledning en gång i månaden samt möjlighet till fördjupning och kompetensutveckling inom verksamheten och även tillsammans med andra kollegor från hela länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Viktigast för oss är att du har ett lika starkt intresse för den palliativa vården som vi. Då det patientnära arbetet förutsätter en god kommunikation är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, i tal och skrift. För arbete i AH-teamet krävs även att du har B-körkort.

Som person är du empatisk, trygg i din roll som sjuksköterska och har förmåga att fatta egna beslut i ditt arbete. Det här är ett jobb för dig som trivs i samarbetet med andra och som vill ha ett meningsfullt arbete nära patient och närstående.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

• Ett meningsfullt och stimulerande arbete med stort patient- och närståendefokus.

• Arbete i en stabil och positiv verksamhet där vi månar om varandra och våra patienter.

• Ett teamfokuserat arbete.

• Individanpassad introduktion tills du känner dig trygg i ditt uppdrag.

• Handledning en gång i månaden.

• Fördjupning och kompetensutbyte inom verksamheten och i olika delar av den palliativa vården.

• Möjlighet att eventuellt läsa vidareutbildning inom samtalskonst tillsammans med andra kollegor från hela landet, eller specialistutbildning i palliativ vård med full lön.

• Gratis träning på vår fullt utrustade gymanläggning

• Friskvårdsbidrag 3000kr/år

Mer om dina förmåner vid en anställning finner du här: Dina förmåner – Region Västmanland (regionvastmanland.se)

Anställningsvillkor

Vi söker sjuksköterskor för nattjänstgöring, både tidsbegränsade uppdrag och tillsvidare, 75-100 %.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om du jobbar ständig natt, alltså bara nätter under en schemaperiod, arbetar du 32 timmar i veckan om du arbetar heltid. Det kan jämföras med 40 eller 38,15 timmar som är det vanliga för en heltidstjänst.  

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert