Sjuksköterska

Logotyp

Sjuksköterska

Tillsammans ger vi vård och stöd till invånare som av olika skäl behöver det. I verksamheten ingår exempelvis särskilda boenden, socialtjänst, hemtjänst, personlig assistans och anhörigstöd. Vi sätter individen i fokus och har ett gott bemötande. Vi tar tillvara på önskemål från de vi finns till för och deras anhöriga. Med ett respektfullt och lyhört bemötande bygger vi trygghet och kvalitet i verksamheten. Den kommunala hälso- och sjukvården befinner sig i ett omställningsarbete.

Dels relaterat till samhällets omställning mot en mer nära vård och dels utifrån pågående kompetensförsörjningsutmaning. Skara Kommun väljer nu att öka fokus och tillföra resurser till hälso-sjukvårdsenheterna. En utvecklingsplan är formulerad och antagen och nu söker vi en legitimerad sjuksköterska till vår LSS-verksamhet, som tillsammans med oss vill vara en del av denna utveckling. Vi söker nu

Legitimerad sjuksköterska

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppdrag tidigare och att du har kunskap inom funktionsvariationer. Du kommer främst arbeta mot personlig assistans och gruppbostäder, tillsammans med två sjuksköterskekollegor.

Arbetet innebär

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av ca 45 sjuksköterskor. Vi arbetar med kontinuitet och bra bemötande och värnar om att ge bästa möjliga vård och omsorg till våra patienter. I arbetslaget arbetar alla tillsammans för en god arbetsmiljö och det kollegiala klimatet är mycket bra. Vårt team kännetecknas av ett gott samarbete, hög kompetens och ett kontinuerligt utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, ansvara för läkemedelshantering och dokumentation, delegera, handleda och stödja personal inom omsorgsförvaltningen i deras arbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med andra professioner som finns runt patienten och kontakter med andra vårdgivare inom kommun, primärvård och regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom LSS-verksamhet. Du bör ha kunskap inom funktionsvariationer.

Dokumentation och arbete sker i diverse system, varför goda datakunskaper behövs.

Körkort B för manuell växellåda är ett krav.

Vem är du?

Du behöver vara självständig i ditt arbete och ha lätt för att samarbeta. Du är trygg i din profession och du ska vara mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Som sjuksköterska i Skara kommun är du en av våra ambassadörer och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information och förmåner

Vi arbetar med flexavtal, där du styr din arbetstid utifrån ditt uppdrag. Du arbetar var 6:e helg och endast tre röda dagar på ett år, utifrån ett lätthelgsavtal.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast.

Förmåner

Med Skara kommun som arbetsgivare får du ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, i många roller tillämpar vi flexibel arbetstid med goda möjligheter till distansarbete och tillitsbaserad ledning och styrning. Vi har under flera år arbetat strategiskt med hållbart yrkesliv, som betyder att vi kan erbjuda en arbetsplats där det finns goda utvecklingsmöjligheter, balans mellan fritid och arbete och hållbarhet genom hela arbetslivet. Vi förstår att kompetensutveckling är en viktig del för att du ska trivas i takt med samhällets förändringar.

Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar ungefär 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge våra invånare så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, parker, kost, miljö, kultur, fritid och mycket mer. Vi arbetar tillsammans mot FN:s globala mål, som handlar om social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. 

Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se . Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram Varbi. Använd knappen längst ned i annonsen.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer