Sjuksköterska, medicin

Logotyp

Sjuksköterska, medicin

Vill du få möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor? Är du intresserad av förändrings- och utvecklingsarbete och vill vara med att påverka? Då kan Medicinavdelningen i Hässleholm vara arbetsplatsen för dig! Sök tjänsten som

Sjuksköterska, medicin

Vi har nu påbörjat arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård på Hässleholms sjukhus, vilket innebär att vi under en femårsperiod kommer vidareutveckla arbetssätt för att kunna möta framtidens hälso- och sjukvård. Detta arbete innefattar bland annat att skapa en tydlig utbildningsmiljö där praktik, introduktion och kompetensutveckling blir en självklarhet. Vårt bemanningsmål är att vi ska ha sju patienter per sjuksköterska i alla teamen. Låter detta spännande och utmanande, då är det kanske dig vi söker till vår roliga och lärorika avdelning.

Medicinavdelningen i Hässleholm har 14 vårdplatser vid full avdelning har vi 21. Vi vårdar mestadels multisjuka äldre patienter med medicinska åkommor som till exempel hjärtsvikt och diabetes, men även ortopedpatienter med komplikationer. Förutom det har avdelningen uppdraget att ta hand om patienter med peritonealdialys i nordöstra Skåne. Detta innebär att du står med en bred kompetens och på en stadig grund när du är en del i vårt team.

På avdelningen har vi en utbildningssjuksköterska som ska finnas till för dig, med uppdrag att stärka och vidareutveckla sjuksköterskor i sin yrkesroll. Vi har även en koordinator som är sjuksköterska och som ansvarar för kontakterna med kommun och primärvård för att säkra upp en trygg och säker hemgång för våra patienter.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER

Hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete där vår teamkänsla och samverkan mellan olika yrkeskategorier präglar vårt arbetssätt. Vår målsättning är att sträva efter delaktighet och medverkan hos våra patienter. I vårt fortsatta arbete med att utveckla vårdkvaliteten ser vi framemot ditt engagemang och din kompetens.

Vi erbjuder fortlöpande kompetensutveckling så som utbildning inom exempelvis peritonealdialys. Som nyutexaminerad kommer du även att få möjlighet att gå kliniskt basår. Därtill erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, vilket är 3000 kronor per år samt tjänstepension.

– Det spelar ingen roll hur länge du arbetat här, du utvecklas hela tiden och lär dig nytt! Vi arbetar med olika patientgrupper och får lite koll på allt. Det är så klart utmanande och tufft ibland men det är samtidigt en väldigt rolig avdelning med härliga kollegor, berättar Bianca, som är sjuksköterska på medicinavdelningen.

Vi välkomnar sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta antingen dag och kväll eller natt om du föredrar det. Vi arbetar med verksamhetsanpassat schema vilket ger dig goda möjligheter att påverka ditt schema.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi välkomnar såväl erfarna som nyutexaminerade sjuksköterskor.

Vi ser att du har en positiv inställning och ser möjligheter, då kommer du att trivas hos oss. Du har förmåga att ta eget ansvar och fatta egna beslut samtidigt som att du tycker att samarbete är viktigt och en förutsättning för att utföra ett gott arbete. I din kontakt med patienter, anhöriga och kollegor förväntar vi oss att du är lyhörd och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vidare tycker du att det är spännande med utmaningar och har en vilja att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert