Undersköterska

Logotyp

Undersköterska

I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med snart 27 000 invånare, ett av Sveriges bästa näringslivsklimat, attraktiva boendemiljöer och skolor i den absoluta rikstoppen. Våra ca 1200 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. I Staffanstorps kommun tänker vi utanför ramarna och långsiktigt. Sök tjänsten som

Undersköterska

OMSORGSFÖRVALTNINGEN

Omsorgsförvaltningen ansvarar för insatser till äldre, sjuka och funktionshindrade. En stor del av omsorgsverksamheten i kommunen utförs av privata företag enligt LOU eller LOV, och regleras av avtal. De verksamheter som drivs av kommunen finns samlade i en avdelning.

HEMTEAM, LARMGRUPP OCH NATTPATRULL

Hemteamets uppgift handlar om att ge vårdtagare en trygg hemgång från sjukhus eller korttidsenhet. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi ser alla vardagliga aktiviteter som träning. Arbetet syftar till att ge vårdtagare god livskvalitet.

Larmgruppen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under dag- och kvällstid. Larmgruppen ansvarar också för att Installera trygghetslarm samt nyckelfria lås.

Nattpatrullen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under nattetid.

ARBETSUPPGIFTER

Är du ansvarsfull och engagerad? Är du både en lagspelare, självgående i ditt arbete och kan jobba ensam?

Då är det dig vi söker som timanställd till Hemteamet i Staffanstorps kommun.

Som Undersköterska /vårdbiträde ska du tillgodose vårdtagarens individuella behov av vård och omsorg utifrån beviljat biståndsbeslut. Med Hemteam vill vi öka tryggheten för vårdtagaren genom att erbjuda rehabilitering i deras hemmiljö för att återfå tidigare funktionsnivå så långt det är möjligt. Hemteamet ger stöd och är behjälpliga i olika vardagsaktiviteter.

Du kommer även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från legitimerad personal samt dokumentera i våra olika verksamhetssystem.

Som timavlönad anställs du per tillfällen då verksamheten har behov. dag- kväll- och helgtjänstgöring

KVALIFIKATIONER

Omvårdnadsutbildning

Vi söker dig som har:

Gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.

Erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Krav är att du har B- körkort samt datavana och behärskar svenska språket i tal och skrift.

 Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

 Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse.

Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

ÖVRIGT

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Staffanstorps kommun gå till: www.staffanstorp.se/jobb-och-foretagande/jobbahososs/

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun har möjlighet att även arbeta som deltidsbrandman. Hör av dig till oss på Räddningstjänsten via kommunens växel om du är intresserad av detta.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert