Specialistläkare, pediatrik

Logotyp

Specialistläkare, pediatrik

Är du specialistläkare inom pediatrik och vill vara med att göra skillnad för både barn och föräldrar? Trivs du i ett patientnära arbete och vill ingå i en positiv och kompetent arbetsgrupp? Då har du kanske chansen att bli en av oss! Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda möjligheter till karriär- och yrkesutveckling. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025. Sök tjänsten som

Specialistläkare, pediatrik

Om oss

Barn- och ungdomskliniken Sörmland är en länsklinik med verksamhet vid länets sjukhus på Nyköpings lasarett, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm samt Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Kliniken har en bred allmänpediatrisk inriktning inklusive en neonatal och akutpediatrisk verksamhet samt spetskompetens inom de flesta gren- och subspecialiteter. Kliniken arbetar efter visionen ”Sörmlands barn, trygga i våra händer” och strävar efter att ha hög kompetens hos personalen och att vi alltid har fokus på familjens rätt till delaktighet i vården av sitt barn. Vår regionklinik är Uppsala Akademiska sjukhus, med vilken ett gott och nära samarbetsförhållande råder.

Barn- och ungdomsmottagningen och dagsjukvården här i Nyköping är en barnmedicinsk enhet för barn och ungdomar mellan 0-18 år Vi tar emot akut sjuka patienter dagtid och har bakjoursansvar dygnet runt för jourpatienter och för förlossningen. Intill havet och mitt i det sörmländska kulturlandskapet finner du Nyköping. Det är en historisk och vacker stad i ett tilltalande format. Med restid på cirka en timme via bil eller tåg till Stockholm är staden också en centralt belägen ort.

Hos oss får du det mindre sjukhusets fördelar med en personlig och nära känsla samtidigt som vi har en högkvalitativ vård och behandling. Som medarbetare erbjuder Region Sörmland dig en mängd förmåner och aktiviteter inklusive ett generöst friskvårdsbidrag som du får ta del av då våra medarbetares välbefinnande/välmående är högprioriterat för oss.

Dina arbetsuppgifter

På vår klinik får du goda möjligheter att dels omsätta dina tidigare erfarenheter och dels utvecklas vidare i din yrkesroll. Du kommer att arbeta med såväl den breda allmänpediatriken som mer specialiserad barnsjukvård. Vi är en grupp om 7-8 barnläkare som tillsammans med sjuksköterskor/undersköterskor/lekterapeut/sekreterare delar ett genuint intresse för barnmedicin.

I verksamheten pågår många spännande utvecklingsarbeten inom olika områden med fokus på både mål, delaktighet och ständiga förbättringar.

Som läkare hos oss erbjuds du att få bidra med givande och viktiga arbetsinsatser inom den barnmedicinska specialiteten och dessutom att få arbeta med ett sammansvetsat, glatt och kompetent gäng där vi har roligt på jobbet och alltid stöttar och hjälper varandra.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom pediatrik och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du trygg och stabil i din yrkesroll. Du tycker om eget ansvar och har förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser gärna att du är duktig på att skapa engagemang och delaktighet. Och om du är intresserad av utvecklingsarbete och öppen för nya idéer kommer du att trivas hos oss.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert