Specialistläkare, allmänmedicin

Logotyp

Specialistläkare, allmänmedicin

Mitt i en expansiv region ligger Kävlinge, en spännande kommun som präglas av tillväxt. Hit är det lätt att ta sig från exempelvis Malmö, Lund eller Helsingborg. Vårdcentralen ligger centralt i Kävlinge och har en viktig roll i att ge god vård till invånarna. Vi har drygt 12 800 listade patienter, med varierande ålder och bakgrund, och erbjuder vård för hela människan. Sök tjänsten

Specialistläkare, allmänmedicin

På vårdcentralen finns bland annat läkar- och sjuksköterskemottagning, barnmorskemottagning, barnavårdscentral (BVC), diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och fysioterapeutisk verksamhet. Vi samarbetar med barnmorskemottagningen i samma hus vilket ger en helhet för mödra- och barnhälsovård. Hos oss samarbetar sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinator, dietist, medicinsk sekreterare, psykolog, receptionist och kurator för att ge bästa möjliga vård och service till våra patienter. Vårdcentralen har även ett antal utbildningsplatser inom olika yrkeskategorier.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en engagerad läkare som är intresserad av att utvecklas vidare tillsammans med oss här på Vårdcentralen Kävlinge!

Här får du goda möjligheter att utveckla områden du har särskilt intresse för, både vad gäller verksamhet och arbetssätt. I vårt pågående arbetsmiljöarbete ligger stort fokus på struktur av arbetssätt på mottagningen med tid avsatt för exempelvis administration samt extern och intern utbildning.

Vi som arbetar här idag värdesätter vårt fina samarbete som skapar en god arbetsmiljö och patientsäker vård. Teamarbete är i centrum där läkaren har en viktig roll, tillsammans med bland annat sjuksköterskor, fysioterapeuter, psykolog, arbetsterapeuter och kurator. Anna-Carin Andersson, som är en av våra läkare, sammanfattar läget på vårdcentralen såhär:

– Det är en bra stämning där vi tar vara på varandras kompetenser. Här jobbar vi framåt med teamarbetet så att rätt profession gör rätt saker.

Som specialistläkare hos oss tjänstgör du även på barnavårdscentral samt kvälls- och helgmottagning i Lund, där omfattningen kan diskuteras inom respektive område.

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du specialistkompetens inom allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav.

Tjänsten ställer krav på en hög förmåga till självständigt beslutsfattande. Du som söker är genuint intresserad av allmänmedicin och brinner speciellt för det enskilda mötet med patienten. Som person är du positiv och nyfiken till din natur samt har lätt för att ta till dig ny kunskap. Vi önskar att du har god samarbetsförmåga och ett intresse av att arbeta i team. Du möter patienter såväl som medarbetare med vänlighet, respekt och omtanke samt bidrar aktivt till en trivsam stämning på arbetsplatsen. Vi är måna om att hitta rätt person i denna rekrytering och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer