Tandsköterska/kliniksamordnare

Logotyp

Tandsköterska/kliniksamordnare

Nu söker vi kliniksamordnare till Forskliniken. Vi är ett stort team på drygt 40 medarbetare som tillsammans driver och utvecklar kliniken. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med att fortsätta att utveckla vår arbetsplats och ge våra kunder bästa tänkbara tandvård. Sök tjänsten som

Tandsköterska/kliniksamordnare

Om jobbet

Som kliniksamordnare är du delaktig i planering och ledning av kliniken och du medverkar till klinikens utveckling av arbetsformer och rutiner och sitter även med i klinikens ledningsgrupp. Du kommer att ansvara för dagliga driftsfrågor och i arbetsuppgifterna ingår bland annat personalplanering/ schemaläggning, rapportering, inköp och övrig administration. Kliniskt arbete ingår också i dina arbetsuppgifter.

Om dig

Du behöver en god organisationsförmåga och intresse för klinikadministration, personalfrågor och patientarbete. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv och vara en flexibel person. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och ett stort intresse för ledarskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:

• Ett arbete i ett välmående företag som satsar på medarbetarnas utveckling och arbetsmiljö. Hos oss ska alla trivas!

• Vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på våra kliniker

• Goda förutsättningar för att utvecklas i jobbet.

• Introduktion och handledning anpassar vi efter dina önskemål och behov

• Friskvårspeng på 5 000 kr/år

• Ett förmånligt kollektivavtal – ex fler semesterdagar efter 40 år, tillägg vid föräldraledighet och vid sjukdom.

• Kollektivavtalade försäkringar ger dig ett bra skydd

• Aktiv fritidsförening

• Förmånsportal med många fina förmåner

Utbildningskrav

Tandvårdsutbildad samt erfarenhet av tandvård.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV.

Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt.

Folktandvården Sörmland ansvarar för 155 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag drygt 36 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 490 anställda vid 23 kliniker och vi omsätter drygt 485 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert