Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

Är du en noggrann och driven kalkylator? Trivs i en lärorik och utvecklande roll på ett företag där din tekniska kompetensnivå kommer till användning? Vill du bli en del av ett välmående och välorganiserat företag?

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök redan idag!

Kalkylator

I tjänsten som kalkylator hos Torppa Rörprojekt arbetar du i en fri och utvecklande roll med att ta fram projektkalkyler, utvärdering och uppföljning av kalkylerna samt att presentera för projektansvariga. För ett lyckat arbete har du alltid en nära kontakt och samarbete med arbetschef, kunder och kollegor.

För att lyckas i denna roll har du:

·      Minst 5 års erfarenhet av kalkyl inom VVS. Gärna gått den långa vägen och arbetat inom branschen en längre tid.

·      Du är tekniskt kunnig och innehar god datorvana.

·      Svenska i tal & skrift

·      B-körkort.

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, noggrann och kvalitetssäker. Du är branschkunnig och känner till arbetsprocesserna inom entreprenad och VVS. En person som gillar att arbeta i team med god samarbetsförmåga och god känsla för kundrelationer.

 Torpparörprojekt AB erbjuder dig:

·      En tjänst på ett familjärt och förtroendegivande företag.

·      Konkurrenskraftiga förmåner & utvecklingsmöjligheter

·      Möjligheten att jobba självständigt och planera dina egna dagar

·      Ett stabilt företag med många återkommande kunder.

I denna rekrytering samarbetar Torppa rörprojekt med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras Oscar.Thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:Torppa Rörprojekt startades 2000 och drivs idag av Kauko Torppa och Magnus Ramstedt.
Företaget är lokaliserat i Spånga men har entreprenader runt om i StorStockholm, med inriktning på ROT- och nyproduktionsentreprenader. På företaget arbetar medarbetare i olika åldrar, en delväldigt erfarna och några lärlingar. Kombinationen av nytänkande och erfarenhet skapar en kreativ och dynamisk arbetsmiljö. Torppa Rörprojekt arbetar efter gällande branschregler och är auktoriserade inom Säker Vatteninstallation. Vi är medlemmar i bransch- och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen
Vi samarbetar med många byggbolag och fastighetsägare i StorStockholm och har under åren varit en del av byggprojekt i alla storlekar. Vi anlitas för nyproduktioner och ombyggnationer och har också deltagit i infrastrukturer som tex Söderleden.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert