Parkeringsvakt

Logotyp

Parkeringsvakt

Ser du dig själv som kommunikativ och strukturerad? Trivs du i en roll med mycket frihet under ansvar och värdesätter att göra människor trygga?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som parkeringsvakt är ditt ansvar att se till att öka framkomligheten och värna om trafiksäkerheten. Du kommer att övervaka områden och bilar, se till att skyltar är i gottskick och vara ansiktet utåt för Parkman. Arbetet är på heltid och det förekommer även skiftarbete.

För att lyckas i denna roll har du:

  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Behärskar engelska i tal och skrift

Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med parkering och övervakning eller har erfarenhet utav arbete på väg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att är strukturerad, har skinn på näsan och är ansvarstagande.

Vi erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med god sammanhållning
  • Interna utbildningar
  • Ett företag som är kollektivt anslutna

I denna rekrytering samarbetar Parkman med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
Parkman startade 2010 med fokus på att göra både fastighetsägare och slutkunder nöjda. Målet var att se till att kunder kunde känna att de fick en personlig kontakt och att Parkman alltid håller vad de lovar. Parkman står för ärlighet och visar det sina kunder genom att alltid lyssna på dem och återkoppla till dem. Företaget har en omsättning på 550 miljoner och är verksamma på flera ställen i Sverige, främst i de större städerna.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert