Sjuksköterska

Logotyp

Sjuksköterska

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Geriatriskt centrum är en specialistklinik för patienter med behov av både akut och planerad geriatrisk vård och rehabilitering. En bred bedömning av patientens medicinska, fysiska, psykiska och sociala funktionsförmåga vid sjukdom utförs av team där flera professioner ingår. Diagnostik, behandling och rehabilitering bedrivs i sluten- och öppenvård med patientens individuella behov i fokus. Sök tjänsten som

Sjuksköterska

Psykogeriatrisk mottagning arbetar med utvidgad utredning av kognitiv sjukdom och behandling av patienter som efter basal demensutredning bedöms ha behov av specialistkompetens. Bentäthetsmätning (DXA) utförs på kliniken.

Du kommer att arbeta 80% som mottagningssköterska och 20% som DXA-operatör. Är det dig vi söker?

Urval och intervju sker löpande så välkommen med din ansökan så snart du kan.

ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. Ditt arbete bidrar till en patientsäker vård med god kvalité.

Som sjuksköterska på mottagningen ansvarar du för planeringen av mottagningsbesöken, telefonrådgivning, uppföljning av patient enligt vårdprogram och lokala rutiner. Du fungerar som en sammanhållande länk för patient och närstående i nära samarbete med de övriga i teamet.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska, med kunskaper och erfarenhet av personer med kognitiv sjukdom.

Utöver din medicinska kompetens ser vi att du har god samarbetsförmåga men även att du kan arbeta självständigt. Du kan lyssna och kommunicera med både patienter, närstående och medarbetare på arbetsplatsen. Som person är du engagerad och positiv. Vi ser även att du är intresserad av att bidra med din kunskap för att utveckla verksamheten inom kliniken.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du kommer att få en individuellt anpassad inskolning av erfarna sjuksköterskor både vad gäller mottagningsarbetet och DXA-mätningarna.

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer