Tandläkare

Logotyp

Tandläkare

Käkkliniken har en bred verksamhet inom käkkirurgi, käkortopedi och oralmedicin.

Vi bedriver läns-, regions- och utomlänsvård. På käkkliniken arbetar vi på olika sätt med skelettkirurgi inom ansiktsområdet, såsom ortognatkirurgi, ansiktstrauma, rekonstruktion och dentoalveolär kirurgi. Vi arbetar också med mjukvävnadsåkommor såsom precancerösa förändringar. Specialiserad vård och forskning bedrivs i samarbete med andra specialiteter på plastikkirurgiska- och neurokirurgiska klinikerna och öronkliniken vid universitetssjukhuset. Sök tjänsten som

Tandläkare

Här arbetar ungefär 40 medarbetare varav fem specialisttandläkare i käkkirurgi, tre ST-tandläkare och en assistenttandläkare. För närvarande besitter fyra av tandläkarna också läkarlegitimation. Två av doktorerna är disputerade. Kliniken har medicinska ansvaret för inneliggande patienter, med två egna sängplatser.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en tandläkare till Käkkliniken. Du kommer i huvudsak att arbeta med dentoalveolär kirurgi. Jourtjänstgöring under obekväm arbetstid kan ingå i tjänsten, beroende på tidigare erfarenhet och mognad. Tjänsten är ett visstidsförordnande på heltid.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad tandläkare och tjänstgjort minst två år som allmäntandläkare. Särskilt meriterande är tjänstgöring inom specialiteten, vetenskapligt arbete, jourtjänstgöring på obekväm tid inom specialiteten och Öron-, näsa- och hals-kurs för läkare.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, stabil och noggrann. Du har stort intresse och engagemang i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ska ha en god förmåga att samverka i team och arbetar bra tillsammans med andra, relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert