Styrelektriker till Stockholm Elautomatic

Logotyp

Styrelektriker till Stockholm Elautomatic

Är du en elektriker som vill utvecklas inom styr och reglerteknik? Vill du arbeta på ett familjärt företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en variationsrik roll där du får vara med och påverka? Då kan du vara Stockholms Elautomatics nya styrelektriker, ansök idag!

I tjänsten som styrelektriker hos Stockholms Elautomatic kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom fastighetsautomation, såsom styr &- elinstallation samt apparatskåpsbyggnation. Du kommer att arbeta självständigt och i team. I dina arbetsuppgifter förekommer bland annat service & felsökning, styr och reglerinstallationer, elinstallation samt driftsättning av enklare system.

Tjänsten innebär projekt runtom hela Stockholm och du utgår hemifrån i servicebil. Stockholms Elautomatic AB har sitt säte i Solna.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Elektrikerutbildning
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Det är meriterande om du är fullbetald elektriker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är flexibel, lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Utöver det ser vi att du vill utvecklas inom styr & fastighetsautomation och gillar att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig:

  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter utvecklingsmöjligheter
  • Ett välmående bolag under tillväxt
  • Konkurrenskraftig lön & förmåner

I denna rekrytering samarbetar Stockholms Elautomatic AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Verksamheten startades av Magnus Axelsson 1996.

Idag är vi 15 anställda varav flertalet medarbetare har varit med från start. Vi är ett gäng med drivkraft, idéer, nyfikenhet, erfarenhet och bredkompetens. Vi arbetar idag med fastighetsautomation där många stora fastighetsbolag är våra kunder.

Stora nyproduktioner, men även ombyggnader kännetecknar vår verksamhet. Det kundsegment kräver stor säkerhet både vad gäller sekretess, kunskap om brandfarliga varor samt god dokumentation vilket vi byggt upp rutiner för under många år. Även mindre bostadsrättföreningar och fastighetsskötare ringer oss för arbeten med undercentraler och övriga elarbeten i deras fastigheter.

Vi anställer lärlingar som praktiserat hos oss och känner en glädje i att kunna hjälpa och vidarebefordra våra kunskaper till en ny, ung, nyfiken och driven generation.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert