Arbetsterapeut

Logotyp

Arbetsterapeut

På vårdcentralen Gullviksborg är vi cirka 40 engagerade och positiva medarbetare inom yrkeskategorierna läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, psykolog, medicinska sekreterare med flera. Vi har ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt med en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö där samarbetet fungerar och våra medarbetare trivs. Det är viktigt att vi arbetar mot samma mål, därför ser vi kommunikation som ett naturligt arbetsredskap.

Vårdcentralen har flera specialistmottagningar såsom hjärtsvikt, hypertoni, astma/kol, diabetes och BVC finns i Familjehuset Nydala. Vi arbetar i nyrenoverade och trivsamma lokaler, där både vi och våra patienter trivs. Vi växer och söker dig som vill bli vår nya

Arbetsterapeut

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete. Som arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården såsom bedömning och behandling av patienter med handbesvär, aktivitetsbalans, stresshantering, ADL-bedömningar i hemmet samt minnestestningar som en del i demensutredningar. Vidare kommer du att arbeta med utprovning av elrullstolar samt ha ansvar som rehabiliteringskoordinator.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad om så önskas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete som arbetsterapeut och det är meriterande om du har arbetat inom primärvården eller om du haft din praktik under studietiden inom primärvård.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med såväl patienter som kollegor. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer