Undersköterska

Logotyp

Undersköterska

Vårdcentralen Rosengården och Törnrosen har slagit samman under ett nytt gemensamt namn. Genom denna sammanslagning erbjuder vi våra patienter mer kompetens under ett och samma tak. Vi hoppas att du vill vara med oss på denna resa!

Vår verksamhet utgörs av läkarmottagning, laboratorium, sjukgymnastik och arbetsterapeut. Det finns även olika sjuksköterskeledda mottagningar så som rökavvänjning, astma/KOL, diabetes, inkontinensmottagning med flera. Vi har även en rehabkoordinator, psykolog och kurator på enheten. Vårdcentralens administrativa grupp består av medicinska sekreterare, receptionist, administratör och chefsstöd. Då vår vårdcentral är belägen i ett mångkulturellt område föreligger det ett stort tolkbehov, därför har vi utvecklat ett system där tolkar i flertalet språk finns på plats i väntrummet under veckan. Vårdcentral Kryddgården i Malmö söker en

Undersköterska

Arbetsuppgifter

Nu välkomnar vi en undersköterska till vårdcentralen Kryddgården!

Tjänsten innebär arbete med provtagning på vårt laboratorium. Du assisterar läkare vid vissa undersökningar, tar EKG samt är ansvarig för att göra beställningar av sjukvårdsmaterial. Som undersköterska är du spindeln i nätet när det gäller att erbjuda en riktigt god patientupplevelse och bistå övrig vårdpersonal i deras dagliga arbete.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska, gärna med inriktning akutsjukvård/sjukvård. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvården är det meriterande. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana. Därtill är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet PMO.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier. Därtill har du förmåga att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du skapar förtroende och bemöter alla människor med respekt. För oss på vårdcentralen är flexibilitet, ett positivt förhållningssätt och en god känsla för service viktiga egenskaper. Vi vill att du sätter patienten i första rummet och att alla på enheten arbetar aktivt för verksamhetens utveckling och resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert