Dietist

Logotyp

Dietist

Om Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv. Vi växer och söker nu en

Dietist

Om Sundets Läkargrupp

Sundets läkargrupp är en privat klinik som är ackrediterad i vårdval Skåne Vi är belägna i Bjärred, i Lomma Kommun ( 15 km från Malmö).

Dina arbetsuppgifter

Sundets läkargrupp söker nu en engagerad, kunnig och positiv Dietist

Som Dietist arbetar du med egen mottagning. Deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet PMO.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Dietist. Erfarenhet från primärvården samt tidigare erfarenhet är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Du har helhetssyn, ett brinnande intresse för människor och ett bra bemötande mot patienter och medarbetare. Naturligtvis vill du aktivt bidra till att tillsammans med oss utveckla verksamheten .Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varaktighet, arbetstid

20 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.

Ersättning

Individuell lönesättning

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer