Distriktssköterska

Logotyp

Distriktssköterska

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Vi växer och söker nu

Distriktssköterska

Om Sundets Läkargrupp

Sundets läkargrupp är en privat klinik som

är ackrediterad i vårdval Skåne

Vi är belägna i Bjärred, i Lomma Kommun (15 km från Malmö).

Dina arbetsuppgifter

Sundets läkargrupp söker nu en engagerad, kunnig och positiv sjuksköterska/distriktssköterska

Telefonrådgivning, egen mottagning. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen. Vårdcentralen använder sig av journalsystemet PMO.

Vi har två tjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet/utbildning , primärvården, diabetes samt kardiologi.

Dina personliga egenskaper

Du har helhetssyn, ett brinnande intresse för människor och ett bra bemötande mot patienter och medarbetare. Naturligtvis vill du aktivt bidra till att tillsammans med oss utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varaktighet, arbetstid

40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.

Ersättning

Individuell lönesättning

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer