Butikssäljare

Logotyp

Butikssäljare

Var med på vårt äventyr! Är du en person som prioriterar service och som ständigt söker utveckling? Har du dessutom erfarenhet av elbranschen och har ett affärsdrivet arbetssätt? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Butikssäljare med el erfarenhet till Stockholm!

I tjänsten som butikssäljare kommer du vara med att öppna vårt första varuhus i Sverige, vi söker därför duktiga medarbetare som vill vara med på vårt äventyr. Rollen innefattar försäljning till både företagskunder och privatpersoner samt butikshantering och beställning av produkter.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en bakgrund inom elbranschen sedan tidigare och känner att nya utmaningar med fokus på kunden och försäljning är nästa steg. Din viktigaste uppgift är att hjälpa kunden med råd och lösningar inom vårt produktsortiment.

Önskade kvalifikationer:

  • Serviceinriktad och van att arbeta lösningsorienterat
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom försäljning är meriterade.
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller erfarenhet från elbranschen, t.ex. elektriker eller servicetekniker är meriterade.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är initiativtagande, har ett resultatdrivet förhållningsätt samt är en social och utåtriktade person. Vi ser även att tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerad och lösningsorienterat sätt.

Vi erbjuder dig

  • Inspirerande och trevlig arbetsmiljö i en växande kedja samt konkurrenskraftiga löner och bonussystem.
  • Du erbjuds även goda utvecklingsmöjligheter som ger dig chansen att växa både inom bolaget och som person!

I denna rekrytering samarbetar Elbutik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se, tel: 0730279922. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Om oss.

Elbutik är din återförsäljare av elprodukter och elektronik på nätet och i butik. Med ett stort sortiment av elmaterial för både privatpersoner och företag garanterar vi snabb leverans och god service. Hos oss hittar ni en lösning som passar allt inom bostad, kontor inom hemelektronik, belysning, spotlights, data, värme och mycket mer. I vårt breda sortiment hittar ni dessutom lösningar för smarta hem, helhetslösningar för belysning, värme och elfunktioner.
Vår affärsidé bygger på ett brett sortiment, stor tillgänglighet, konkurrenskraftiga priser och en stor leveranssäkerhet. Vi omsätter idag 140 miljoner i Sverige och är ett ständigt växande bolag!

Elbutik använder certifierade arbetspsykologiska testverktyg från Cut-e i rekryteringsprocessen. Vi använder SEMAC bakgrundskontroller på aktuella kandidater

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert