Installationstekniker

Logotyp

Installationstekniker

Är du installationstekniker inom data, tele, wifi eller mobilnät som söker nya utmaningar? Vill du vara en del av Mälardalens främsta leverantör av trådlös kommunikation. Drivs du av att arbeta med och lära dig mer om trådlös kommunikation samt vill arbeta på ett kvalitetsinriktat företag där långsiktighet och ödmjukhet är några av hörnstenarna? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som installationstekniker kommer du ha en betydelsefull roll där du på sikt får leda det dagliga arbetet på något av våra projekt. Du kommer främst att utföra högkvalitativa installationsprojekt inom data, wifi och mobilnät åt våra kunder i små som stora projekt. Projekten finns framför allt i Stockholm/Mälardalen men även i övriga landet, så resor kan förekomma. Du kommer vara ett av våra ansikten utåt mot våra kunder och medverka i vår utveckling.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Tidigare erfarenhet som telekomtekniker eller svagströmselektriker
  • Vana att arbeta och föra sig inom byggprojekt och kontorsmiljöer
  • Stor vana av planering och utförande av kabelinstallationer samt kontaktering och testning
  • Inneha B-körkort
  • Vana att arbeta på mobila arbetsplatsformar
  • Svenska och engelska i tal och skrift

3iCOM erbjuder dig en roll på ett familjärt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling!

Företaget erbjuder goda anställningsvillkor och bra förmåner, exempelvis:

  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstebil
  • Sjukvårdsförsäkring

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är ansvarsfull, ödmjuk, lösningsorienterad, drivande och engagerad i ditt arbete. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team men även självständigt. Vidare har du lätt för att skapa nya och goda relationer, både med kollegor och kunder. Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt har gärna minst 5 års erfarenhet.

I denna rekrytering samarbetar 3iCOM Solutions med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se alt tel: 073 027 99 22. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget: 3iCOM är ett familjeföretag med specialisering inom kompletta lösningar för den mobila kommunikationen inomhus. Vi ser till att du får täckning i hela din fastighet. Vi har bred kunskap inom mobiltäckning, nätverk, tele, fiber och WiFi. Inom företaget finns lång erfarenhet och kompetens, och vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga lösningen och kvalitén för våra kunder. 3iCOM har kontor och lager i Täby där vi utgår ifrån.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert