Platschef

Logotyp

Platschef

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll på ett skandinaviskt företag med höga ambitioner där resultat och hälsa är några av hörnstenarna? Vill du bli en del av ett idrottsinspirerat företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Unisport växer och söker därför dig som är 

Platschef, Göteborg

Som Platschef kommer du ingå i affärsområde Turf, vars omsättning uppgår till ca 250MSEK. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor och ansvarar för att genomföra större markprojekt, inom uppsatt budget och tidsplan. Då du kommer vara på plats på de olika projekten kommer din högsäsong vara april till oktober vilket medför resor med övernattning i Sverige. 

Du kommer leda medarbetare och UEs samt planera och hålla byggmöten, med god ekonomisk uppföljning. Tjänsten är variationsrik vilket visar sig genom såväl operativa som strategiska inslag i rollen.

För att lyckas i rollen

  • Minst 5 års erfarenhet från roll som platschef inom mark/anläggning
  • Kunskap inom relevanta regelverk, god datavana, engelska i tal och skrift samt B-körkort.
  • Har du eftergymnasialutbildning och/-eller erfarenhet från internationella projekt är det meriterande

Som projektledare på Unisport erbjuds du

  • Ett idrottsinspirerat företag med en företagskultur präglad av hälsa och motion
  • En fri och ansvarsfull roll, med möjligheter att påverka
  • Generös ersättning med förmåner
  • Trivselaktiviteter, träningsmöjligheter, arbetstidsförkortning och distansarbete

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Unisport med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Unisport

Unisport utvecklar och bygger attraktiva idrotts- och motionsanläggningar i nära samarbete med kund. Unisport vill skapa förutsättningar och inspiration till aktivitet och rörelse för fler människor.

Unisport Group är marknadsledande inom idrottsanläggningar och idrottsutrustning i de nordiska länderna. Företaget har ca 350 anställda med en omsättning på ca 150 miljoner euro. Huvudkontoret ligger i Vantaa, Finland. Företagen inom Unisport Group är verksamma i Finland, Sverige, Norge och Danmark och kompletterar varandra produktmässigt och geografiskt. Unisport Sverige har verksamheter i Hjärnarp, Landskrona, Stockholm, Göteborg och Ljungaverk och är ca 160 anställda.

Målet är att bli en ledande nordeuropeisk helhetsleverantör, vars koncept ger de bästa förutsättningarna för idrottare och åskådare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert