Ekonomiassistent/Kontorsassistent

Logotyp

Ekonomiassistent/Kontorsassistent

Trivs du med att arbeta i en roll där du får agera spindeln i nätet? Värdesätter du att arbeta på ett företag med familjär atmosfär, högt i tak och korta beslutsvägar? Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och Visma? Då vill vi höra mer om dig! Läs vidare och skicka in din ansökan med CV.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med inkommande fakturor, registrera i Visma Admin samt Visma Löner. Du ansvarar även för att ha koll på betalningar i de båda bolagen, VIZ Arkitektkontor samt VIZ Inredning. Du kommer också svara i telefon, ta emot gäster, ansvara för inköp utav kontorsmaterial och se till att kontoret alltid ser bra ut.

För att passa i rollen:

  • Svenska i tal och skrift
  • 3 års erfarenhet inom ekonomi
  • Arbetat i Visma
  • Van vid Office-paketet

Som person gillar du att ha många bollar i luften, du är van vid att agera spindeln i nätet och värdesätter att vara på ett företag där det händer mycket.

VIZ Arkitektkontor erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med familjär atmosfär
  • Högt i tak och korta beslutsvägar

Om VIZ:

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Uppdragsgivarna består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I projekten har VIZ en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då de planerar den tilltänkta lokalen. VIZ är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Projekten kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

I denna rekrytering samarbetar VIZ med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert