Handläggande låssmed – Fysisk säkerhet

Logotyp

Handläggande låssmed – Fysisk säkerhet

Har du erfarenhet av att styra tekniska projekt inom lås & fysisk säkerhet? Trivs du i en arbetsroll som innefattar nära kundrelationer och egen frihet? Vill du ha nya och intressanta utmaningar inom dessa områden? Då vill vi höra mer om dig!

I tjänsten som handläggare hos TEAM TSP arbetar du med stor bredd av uppdrag, allt från att utforma lösningar för mekaniskt och tekniskt skydd, lås och beslag samt att vara rådgivare inom fysisk säkerhet. Tjänstens omfattning kan anpassas beroende på din ambition och tidigare erfarenhet. Handläggaren arbetar gentemot uppdragsansvarig under hela projektet samt deltar i konsultmöten och projekteringsmöten. Din uppgift är även att tillsammans med övriga projektörer ansvara för ritningsunderlag och tekniska lösningar i uppdragen.

Hos TEAM TSP arbetar du tillsammans med övriga kompetenta konsulter inom Styr och övervakning, tele och säkerhet samt fysisk säkerhet med att skräddarsy lösningar efter kundens önskemål om utförande och omfattning för valda tjänster.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 5 års erfarenhet av mekaniskt eller tekniskt skydd
  • Erfarenhet av projektering inom fysisk säkerhet och lås
  • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är tekniskt erfaren och projektdriven. Du gillar utmaningar och vill utvecklas såväl tekniskt som personligt. God kunskap inom entreprenadjuridik och EU-direktiv, lagar och förordningar som berör Fysisk säkerhet samt Tele och säkerhetssystem. Du har god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Då företaget arbetar med säkerhetsklassade projekt är ett av kraven för anställning att du är svensk medborgare.

Team TSP erbjuder dig:

  • Specialiserade och utmanande uppdrag
  • Ett företag under tillväxt med låg personalomsättning 
  • Välmående företag med stabila kunder
  • Familjär och öppen företagskultur

I denna rekrytering samarbetar Team TSP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Vi arbetar med specialistkompetens inom teknikområdena tele och säkerhet, fysisk säkerhet samt styr och övervakning, där vi skräddarsyr lösningar efter kundens önskemål om utförande och omfattning för valda tjänster.

Team TSP AB startades hösten 1987 av fyra personer med lång erfarenhet inom dessa specialistområden. I dag har företaget 21 anställda varav 9 är delägare och vi är därigenom till omfattningen ett av de största inom dessa områden.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert