Projektutvecklare till Consto

Logotyp

Projektutvecklare till Consto

Nu söker vi ytterligare en driven projektutvecklare till oss på Consto. Hos oss erbjuds du möjligheten att få utvecklas i en varm arbetsmiljö med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor i ett expansivt bolag!

Projektutvecklare, Stockholm

I rollen som projektutvecklare på Consto deltar du i utmanande projekt inom nyproduktion bostäder eller kommersiella fastigheter. Rollen innebär ansvar under frihet där du, tillsammans med oss är med att utvecklas!

För att lyckas i denna roll har du erfarenhet av:
Som Projektutvecklare arbetar du med att utveckla och genomföra projekt. I de projekt du deltar i har du inflytande och stor möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du ansvarar för att forma projekten och leda projektens ingående aktörer, samt upphandla konsulter och entreprenörer, för att uppnå projektens målsättningar. För att klara av dina arbetsuppgifter besitter du goda kunskaper i minst en av kompetenserna projekteringsledning, entreprenadingenjör, byggteknik eller kalkyl.

Krav:

·      I denna roll behöver du ha kunskap från byggsektorn och erfarenhet av arbetsledning ej krav och samordning.

·      Vi ser även att du är en strukturerad person med förmåga att leda och som tar aktivt ansvar i det dagliga arbetet med övriga tjänstemän på arbetsplatsen.

·      Högskoleingenjör alternativt kunskap/erfarenhet som vi bedömer likvärdig

·      Minst 3 års erfarenhet av arbete som projektutvecklare inom byggsektorn

·      Erfarenhet av projekt med omsättning över 50 miljoner

·      God dator- och systemvana

·      Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

·      B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, strukturerad, proaktiv och kreativ. Som person har du förmåga att pendla mellan övergripande helheter och detaljer.

Consto erbjuder dig:

·      En roll på ett familjärt och drivet bolag

·      Tydliga kommunikationsvägar

·      Goda interna utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar Consto med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företagetMed total kvalitet i alla led ska CONSTO vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna byggmetoder erbjuder CONSTO behovsanpassade totalåtaganden inom byggnation. Genom nytänkande, genomtänkta samarbetsformer och ständig kostnadseffektivitet ska vi vara ett självklart alternativ för professionella byggbeställare inom både privat och offentlig sektor. Leverans skall ske till rätt pris och med rätt kvalitet i rätt tid.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert