Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Är du serviceelektriker idag och går i tankarna på nya möjligheter? Gillar du att ta eget ansvar och arbeta självständigt? Vill du komma till ett stabilt företag som har funnits i över 100 år? Då kan Södertälje Elektriska vara rätt företag för dig!

Med nu 100 år i branschen sedan starten redan 1916 har Södertälje Elektriska varit i Södertäljebornas tjänst. Genom omfattande arbeten har de dessutom varit med och format staden, givit den dess profil och karaktär! Företaget ägs idag av Qetar AB.

Södertälje Elektriska söker nu en serviceelektriker

Som serviceelektriker hos Södertälje Elektriska har du några års erfarenhet och är fullbetald elektriker samt är van att jobba själv med frihet under ansvar. Du är van vid att bemöta kunder med ett leende på läpparna och drivs av att jobba med service. Du gillar att vara social och kan hantera olika situationer ute hos kunder, både hos privatpersoner och företag. Jobbet är varierande med allt från felsökning, belysning, centralbyten, elbilsladdare, DC-installation till solceller, tråda om hus (renovering/ombyggnad/nybyggnad) och kontorsanpassningar.

Krav

  • Minst 5 år som serviceelektriker (fullbetald)
  • Körkort
  • ECY-certifikat
  • Svenska i tal och skrift

Du erbjuds att komma till ett stabilt företag som funnits i över 100 år. Södertälje Elektriska är ett familjärt bolag med mycket god sammanhållning, där alla hjälper och lär varandra. Här är det viktigt att man får vara med att påverka och tycka till och känna sig som en del i gänget. Nya idéer är mer än välkommet! Södertälje Elektriska är ett företag med högt i tak – man ska kunna prata öppet om allt man känner för. Vidare erbjuds du fina förmåner och marknadsmässig lön. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Södertälje Elektriska med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer