VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Är du en driven VVS-montör? Vill du arbeta på ett företag under tillväxt där gemenskap, sammanhållning och flexibilitet är några av hörnstenarna? Vill du växa i din roll som VVS-montör? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök idag!

I tjänsten som VVS-montör hos Fristedt VVS AB kommer du ha en variationsrik och ansvarsfull roll på ett familjärt företag med stabila kunder. Med din servicebil, utgår du hemifrån och utför VVS-service, kompletteringar, underhållsarbete och installationer på mindre entreprenader samt diverse servicearbeten. Du kommer att ha spännande projekt och arbeta mot fastighetsägare i hela Storstockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Det är meriterande om du har VVS-certifikat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, tekniskt intresserad och hög arbetsmoral. Du är branschkunnig och känner till arbetsprocesserna samt innebörden av att arbeta noggrant och effektiv enligt branschstandard.

Fristedt VVS AB erbjuder dig:

  • Ett modernt arbetsklimat
  • Frihet under ansvar
  • Litet och familjärt team där alla hjälper alla
  • Variationsrika och utvecklande arbeten

I denna rekrytering samarbetar Fristedt VVS AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Fristedt VVS AB grundades 2018 och har kontor på Upplandsgatan i Stockholm. De utför rörarbeten i hela Storstockholm och har nära samarbete med fastighetsägare. Fristedt är just nu på en spännande tillväxtresa!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer