Låssmed

Logotyp

Låssmed

Vill du arbeta på ett företag med lätt och öppen företagskultur där alla hjälper alla? Är du en självgående, driven och strukturerad person som vill arbeta i ett glatt och sammansvetsat team? Är du flexibel och gillar frihet under ansvar? Då vill vi gärna höra mer om dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Som låssmed hos Totallås Stockholm AB kommer du att arbeta med entreprenader, servicearbeten och montage av dörrautomatiker hos våra företagskunder i hela Stor-Stockholm. Du utgår hemifrån i servicebil och kommer utföra montage, service och felsökningar. Du kommer arbeta självgående och i grupp samt ha förmånen att ha frihet under ansvar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Helst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Tidigare montageerfarenhet av dörrautomatik

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en driven, glad, engagerad, flexibel och strukturerad person. Du är självgående, tycker om frihet under ansvar och har höga ambitioner. Du har ett intresse av att utvecklas och tar egna initiativ. Du är kvalitetssäker och tycker om att hjälpa till när det behövs.

Totallås erbjuder dig:

  • Frihet under ansvar
  • Glatt gäng som är sammansvetsat
  • Utvecklingsmöjligheter

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Totallås med rekryteringsföretaget Jobway AB. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson andrea.larsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Totallås: Totallås Stockholm AB, grundes i Nacka år 2013 av Johan och Patrik. Totallås arbetar med entreprenader, servicearbeten och montage av dörrautomatiker hos befintliga och nya kunder. Arbetarna sker i hela Stor-Stockholm. Hos Totallås har man frihet under ansvar och ingår i ett glatt och sammansvetsat gäng där alla hjälper varandra när det behövs.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert