Elektriker

Logotyp

Elektriker

Trivs du att arbeta i en roll med stor variation och eget ansvar? Vill du komma till ett modernt företag som arbetar med framtidens teknik? Trivs du med att styra dina dagar och vara självständig i din roll. Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag
Serviceelektriker

Som serviceelektriker kommer du att: Utföra serviceprojekt till våra kunder i Mälardalen med väldigt stor variation. Du sköter kontakten med dina kunder och hanterar arbetsorder. Vi har varierande projekt inom solceller, laddboxar och heartbeats.

För att lyckas i rollen har du:

·      Minst 2 års erfarenhet som elektriker.

·      B-körkort och svensk samt engelska tal & skrift.

·      Kundorienterad och tekniskt kunnig.Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en problemlösare med öppet sinne för nya idéer och stark entreprenöriell anda. Du har ett starkt intresse för teknik och att arbeta med struktur samt eget ansvar

1KOMMA5 erbjuder dig:

·      Servicebil alternativt förmånsbil som du utgår hemifrån med.

·      Ett marknadsledande företag inom solceller som satsar på modern teknik.

·      Du styr dina egna dagar med proaktiv planering och stort eget ansvar.

·      Ett företag som är i ett expansivt skede och vill bli marknadsledande på den europeiska marknaden.

I denna rekrytering samarbetar 1KOMMA5 med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se eller 073–5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Om 1Komma5: 1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av solcellsanläggningar och energismarta lösningar för villa- och fastighetsägare och driver enträget mot målet att alla 1,5 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.
Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke på solceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Som en del av 1KOMMA5°-gruppen är 1KOMMA5° Sverige ansvariga för att vi i Skandinavien driver mot företagets vision om en klimatneutral europeisk villamarknad enligt Parisavtalet 2030. Vi är idag ca 80 härliga medarbetare och har kontor i Skåne, Kalmar, Göteborg och Stockholm.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer