Elmontör

Logotyp

Elmontör

Är du en självgående och driven elmontör? Vill du arbeta i ett stabilt och välmående företag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Vill du vara med och bidra till att Landskrona blir en smartare stad att leva och verka i? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som Elmontör hos Landskrona Energi arbetar du tillsammans med ett kompetent team som värderar hjälpsamhet och självständighet. Du kommer att utföra variationsrika arbeten såsom ny &-ombyggnad, felavhjälpning samt löpande drift och underhåll av Landskrona stads ledningsnät. Projekten är förlagda i Landskrona Stad med omnejd och du utgår från kontoret på Gasverksgatan.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 5 års erfarenhet som elmontör inom elnät
  • Grundläggande el utbildning
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Det är meriterande om du har C-körkort samt erfarenhet av installation eller drift och underhåll av hög- eller lågspänningsanläggningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, strukturerad och noggrann. Du är kvalitetsmedveten och förstår vikten av att säkerhetsanpassa arbetet. Du är en social och hjälpsam person som vill upprätthålla en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor.

Landskrona Energi erbjuder dig:

  • Ett familjärt och stabilt företag med ett modernt arbetsklimat
  • Konkurrenskraftiga förmåner
  • Intressanta och utmanande projekt
  • Flexibla arbetstider

I denna rekrytering samarbetar Landskrona Energi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, 073 981 35 84, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Landskrona Energi ägs till 100% av Landskrona stad. Våra verksamheter är fjärrvärme, stadsnät, elnät och elhandel. Landskrona Energi är ett kommunägt bolag som ägs av Landskronaborna.

Elnätsavdelningen ansvarar för distribution av el i Landskrona, ny- och ombyggnation, mätarhantering samt drift och underhåll av elnätet. Vi ansvarar även för Landskrona stads gatubelysning och tillsyn av trådbussarna. Elnätet står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren, såsom stora utbyggnader inom Landskrona stad.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert