Eftermarknadsansvarig

Logotyp

Eftermarknadsansvarig

Är du en person som gillar att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt?
Nu söker vi på Consto efter ytterligare en Eftermarknadsansvarig.

Eftermarkandsansvarig, Stockholm

Om rollen:

Som eftermarkandsansvarig hos oss samordnar du arbetet för eftermarknaden. Du är ansvarig för att stötta arbetschefen med eftermarknad under garantitiden. Eftermarknadsansvarig leder och fördelar arbetet till underställd personal och/eller underentreprenörer inom området.

För att lyckas i denna roll har du erfarenhet av:
I rollen behöver Du ha kunskap från att tidigare ha arbetat som platschef, arbetsledare, administrativ yrkesarbetare eller likvärdig ledande position inom byggbranschen och vill fortsätta utvecklas i sin roll genom att bli ansvarig för eftermarknadsarbetet i Constos projekt.

·      Högskoleingenjör alternativt motsvarande kunskaper/erfarenhet som vi bedömer likvärdiga.

·      Minst 5 års erfarenhet från byggbranschen.

·      God dator- och systemvana och administrativ ådra.

·      Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

·      B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper: Personen har god ledar-, planerings- och organisationsförmåga samt är lyhörd, har god personkännedom och är beslutsam. Personen är även duktig att utrycka sig i skrift och kommunicerar på ett tydligt och korrekt sätt.

Consto erbjuder dig:

·      En roll på ett familjärt och drivet bolag

·      Tydliga kommunikationsvägar

·      Goda interna utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar Consto med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företagetMed total kvalitet i alla led ska CONSTO vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna byggmetoder erbjuder CONSTO behovsanpassade totalåtaganden inom byggnation. Genom nytänkande, genomtänkta samarbetsformer och ständig kostnadseffektivitet ska vi vara ett självklart alternativ för professionella byggbeställare inom både privat och offentlig sektor. Leverans skall ske till rätt pris och med rätt kvalitet i rätt tid.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert