Produktionschef

Logotyp

Produktionschef

Är du en självgående, driven och strukturerad produktionsledare? Vill du arbeta på ett företag tillsammans med ett sammansvetsat och kompetent team med kreativa uppdrag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka till tjänsten som produktionschef!

I tjänsten som produktionschef kommer du att ha en nyckelroll på ett stabilt produktionsbolag som utför kreativa projekt inom snickeri- & montagearbete. Från nya produktionslokaler i Österhaninge ansvarar du för den dagliga driften och är länken mellan kontoret och produktionen. Du utför materialordrar, resursplanerar, schemalägger och kvalitetssäkrar snickarnas och montörernas arbetsprocesser. Production Republic arbetar med nytänkande monterlösningar och exklusiva projekt inom event, interiör, expo och design.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet som ansvarig inom bygg/snickeri
  • Erfarenhet av produktionsplanering och personalledning
  • God kännedom inom snickeri och bred materialkunskap 
  • Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, strukturerad och har hög arbetsmoral. Du är branschkunnig och känner till arbetsprocesserna inom expo, snickeri och montage, samt har bred materialkunskap. Du är en pedagogisk och trivs i en ledande befattning.

Production Republic of Scandiavia erbjuder dig:

  • Kreativa och varierande projekt
  • Bra förmåner
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap
  • Gemensamma aktiviteter med ett tajt och sammansvetsat team

I denna rekrytering samarbetar Production Republic Of Scandinavia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Production Republic är ett produktionsbolag som utför snickeriuppdrag, projekt och helhetslösningar till kunder inom event, restauranger, butiksinredningar och mässor. Snickeriverksamheten startade 2008 och idag har Production Republic 19 heltidsanställda och bedriver verksamheten i en nybyggd 2200kvm stor anläggning i Albyberg/Haninge

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer