Produktionssnickare

Logotyp

Produktionssnickare

Är du en händig snickare som vill arbeta i en roll där ingen dag är den andra lik? Trivs du i en snabbt rörande miljö? Gillar du att arbeta kreativt och värdesätter en roll i ett företag där det är högt i tak?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som snickare kommer du bland annat att arbeta med finsnickeri, inredning, eventmaterial och mässmontrar. Projekten varierar i storlek och du utgår från produktionen i Haninge tillsammans med dina härliga kollegor. Företaget producerar material till mässor, evenemang, butiker, restauranger med mera.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet inom snickeri och montage
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är driven, har en framåtanda och trivs i en miljö där det är högt i tak. Vi värderar även viljan att lära sig. Din positiva attityd och glada humör speglar sig som person och verksamheten.

Vi erbjuder dig:

  • Goda förmåner
  • Högt i tak och härliga kollegor
  • Kreativa och varierande projekt

I denna rekrytering samarbetar Production Republic of Scandinavia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Calpa Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget: Production Republic är ett produktionsbolag som utför snickeriuppdrag, projekt och helhetslösningar till kunder inom event, restauranger, butiksinredningar och mässor. Snickeriverksamheten startade 2008 och idag har Production Republic 19 heltidsanställda och bedriver verksamheten i en nybyggd 2200kvm stor anläggning i Albyberg/Haninge

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert