Supportkoordinator

Logotyp

Supportkoordinator

Trivs du att arbeta i en roll där du är spindel i nätet? Har du intresse för IT och kundrelationer? Trivs du med varierande arbetsdagar då den ena dagen inte är den andra lik? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag

Supportkoordinator

Som supportkoordinator kommer du att: Hantera inkommande ärenden, felsöka problem efter kundens behov och koordinera ärenden internt. Du har dagligen kundkontakt och tillgodoser deras behov, arbetar konfigurationer i våra system samt följer upp pågående ärenden. Detta är en roll som är väldigt variationsrik och helt rätt för dig som vill fortsätta utvecklas inom denna bransch.För att lyckas i rollen har du:

·      En god social förmåga och gillar problemlösningar.

·      En god känsla för kundrelationer och vikten av att alltid finnas tillgänglig för dom.

·      Ett par års erfarenhet i en supporterande roll inom IT eller likvärdig bransch.

·      Meriterande att arbetat i SQL och databaser.Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är social, ansvarstagande och driven.
Du trivs med att arbeta som spindeln i nätet och arbeta över gränserna. Du har ett öga för kundrelationer och gillar att arbeta i en händelserik miljö med eget ansvar.

Pythagoras erbjuder dig:

·      En väldigt mobil tjänst där du kan arbeta globalt.

·      Att få vara med på en spännande tillväxtresa och sätta prägel på din egen utveckling. Vi ser gärna att du utvecklas internt tillsammans med företaget.

·      Internutbildningar varannan vecka

·      Goda förmåner och pensionslösningar samt 6 veckors semester.

I denna rekrytering samarbetar Pythagoras med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Om Pythagoras: Är ett företag vars verksamhet som utvecklar it-lösningar och tjänster för hantering av strategisk information inom Property, Real Estate och Facilities Management. Ägnar oss även åt verksamhetskonsulting inom Smart Buildings, Property och Facilities Management. Med den senaste tekniken skapas det lösningar och plattformar som hjälper kunderna att digitalisera sina verksamheter. Företaget är idag 40 anställda och omsätter 45 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert