Fältsäljare

Logotyp

Fältsäljare

Vill du bli del av ett härligt och engagerat säljteam där du styr dina egna dagar och din egen kundstock? Då kan Köksbörsen vara rätt för dig!

Köksbörsen är en helhetsleverantör av restaurangutrustning, restaurangmaskiner, storköksutrustning, köksmaskiner och storköksmaskiner. De har en egen import av maskiner från Europa och Asien och har även en egen designer/inredare. Köksbörsen gör kompletta ritningar/inredningar och har ett stort sortiment av möbler och inredning.

Köksbörsen hjälper bland annat restauranger med köksplanering, finansiering, maskiner & Utrustning, möbler samt service & support. Genom åren har de byggt upp ett stort kundnät, bland annat pga deras snabba leveranser och ett stort sortiment av maskiner på lager och omgående leverans, som är väldigt uppskattat av kunderna. Köksbörsen ligger centralt i Stockholm vid Gärdet/Östermalm, där de har en egen utställning av nya/begagnade restaurangmaskiner, samt även en utställning för möbler, glas, porslin och bestick. De har egen import ifrån Europa och Asien samt USA. De har egna agenturprodukter och vi levererar och projekterar kompletta restaurangkök över hela Sverige.

Köksbörsen expanderar och söker nu ytterligare en fältsäljare

I rollen som fältsäljare kommer du ansvara för nya och befintliga kunder i Stockholm/Mälardalen. Du ansvarar du för din egen budget, kundstock och du bokar dina egna möten. Arbetet är mycket självständigt och du planerar dina egna dagar, det är därför viktigt att du är ansvarsfull och målinriktad i ditt arbete. De kunder som du skall bearbeta är restaurangkedjor, hotell, byggfirmor, kökskonsulter/arkitekter, livsmedelsbutiker, bensinstationer med flera. Du kommer även bearbeta kedjekunder samt byggprojekt.

Krav

  • Flera års erfarenhet som säljare, gärna fältsäljare
  • Erfarenhet inom försäljning av kapitalvaror eller mot dagligvaruhandeln/restaurangbranschen/kök.
  • Körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av storkök
  • Tidigare erfarenhet att rita köksritningar starkt meriterande

Som person är du självgående och gillar att ta egna initiativ. Du är driven, stresstålig och ansvarsfull och kan hantera många saker samtidigt. Vidare är du målinriktad, resultatfokuserad och gillar snabba beslut. Vi ser att du är en social person som tycker om att ha mycket kundkontakt samt har ett sinne för att göra affärer. Du kanske jobbar som kock idag eller är inom restaurangbranschen men vill bli säljare?

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Köksbörsen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert