Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

Vill du arbeta på ett företag som har en lätt och öppen företagskultur där alla hjälper alla? Är du en självgående, kundorienterad och utåtriktad person som vill arbeta i en ansvarsfull roll? Är du tekniskt intresserad? Då vill vi gärna höra mer om dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Kyltekniker

Som kyltekniker på Storkökskliniken AB kommer du arbeta med installation och reparation av storköksmaskiner i hela Stockholm. Du kommer att utgå hemifrån i servicebil och utföra servicearbeten på bland annat restauranger, skolkök och konditorier. Du kommer arbeta självgående och har förmånen att kunna planera dina egna arbetsdagar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Utbildad kyltekniker
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är glad, social och driven. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina egna arbetsdagar. Du har ett brinnande intresse av att lära dig mer. Du är kvalitetssäker och tycker om att hjälpa till där det behövs.

Storkökskliniken erbjuder dig:

  • Frihet under ansvar
  • Gymkort
  • Ett sammansvetsat team med bra gruppdynamik
  • Familjär företagskultur

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Storkökskliniken med rekryteringsföretaget Jobway AB. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson andrea.larsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Storkökskliniken: Storkökskliniken startades slutet av 2016 och är ett företag i Handen/Haninge som är speciellt nischade mot storköksmaskiner. Arbetar runt i hela Stockholmsområdet.
Systerbolaget heter Slipkliniken AB som är ett väletablerat företag inom servicebranschen sedan 1953.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert