Servicekoordinator Köksmaskiner

Logotyp

Servicekoordinator Köksmaskiner

Köksbörsen är en helhetsleverantör av restaurangutrustning, restaurangmaskiner, storköksutrustning, köksmaskiner och storköksmaskiner. De har en egen import av maskiner från Europa och Asien och har även en egen designer/inredare. Köksbörsen gör kompletta ritningar/inredningar och har ett stort sortiment av möbler och inredning.

Köksbörsen hjälper bland annat restauranger med köksplanering, finansiering, maskiner & Utrustning, möbler samt service & support. Genom åren har de byggt upp ett stort kundnät, bland annat pga deras snabba leveranser och ett stort sortiment av maskiner på lager och omgående leverans, som är väldigt uppskattat av kunderna.

I takt med företagets utveckling söker Köksbörsen nu en Servicekoordinator

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av liknande tjänst, gärna inom köksbranschen. Du är tekniskt intresserad och kan läsa el-scheman. Vi tror att du tidigare har jobbat som servicehanterare av något slag, eller administration av reservdelar och serviceärenden.

Vårt huvudkontor ligger på Gärdet i Stockholm men denna tjänst kommer vara i Tyresö, söder om Stockholm. På det lagret arbetar 2 lagerarbetare, en tekniker, en chaufför + att de även kommer utöka med fler montörer.

Som servicekoordinator kommer du bygga upp hela systemet hos Köksbörsen vilket innefattar reservdelar och sprängskisser. Därav är det viktigt att du som person verkligen vill vara med på denna resa och vara med och bygga upp hela systemet och serviceorganisation från start.

Krav

  • Tidigare erfarenhet av liknande roll som koordinator, servicehanterare eller administratör i liknande bransch.
  •  Tidigare erfarenhet administration av reservdelar
  • Sålt och administrerat serviceärenden
  • Stor ambition och driv att vara med på en spännande resa där du ska bygga upp ett servicesystem till Köksbörsen.
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av administration av restaurangmaskiner och storkök
  • Kan läsa el-scheman

Som person tror vi att du har ett stort teknikintresse och gillar administration. Du tycker om kundkontakt och att göra det lilla extra. Vidare gillar du ordning och reda och brinner för att få bygga upp olika system för att underlätta för bolaget.

Du erbjuds att komma till ett företag som varit med länge och är välkända i branschen med ett väldigt gott rykte. Här får du vara med att bygga upp ett av företagets viktigaste pelare. Du erbjuds även trevliga förmåner och marknadsmässig lön.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Köksbörsen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer