Koordinator

Logotyp

Koordinator

Letar du efter en ansvarsfull och stöttande roll på ett välmående och personligt företag? Trivs du med att koordinera och vara spindeln i nätet? Då vill vi gärna höra mer om dig! För kunds räkning söker vi en

Koordinator inom bygg, Stockholm

I tjänsten som koordinator utgår du antingen från företagets kontor på Lidingö alternativt hemifrån. Arbetsuppgifterna är varierande och förutom planering, koordinering och uppföljning ansvarar du även för att, tillsammans med byggprojektledare, projekten genomförs på uppsatt tids- och kostnadsbudget. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor där projektet avser en omfattande ombyggnation av ett sjukhus i en mellanstor svensk stad. Projektet sträcker sig över flera år.

I rollen som koordinator kommer du bland annat:

  • Koordinera samt säkerställa att processflödet på byggarbetsplatsen flyter smidigt
  • Delta vid avstämningsmöten
  • Ansvara för tidrapportering, projekthantering samt agera brygga mellan beställare och byggare

För att lyckas i rollen

Du har ett affärstänk med god en administrativ förmåga. Du uppskattar att arbeta mot tydligt uppsatta mål och deadlines. Du trivs med att ha en projektledande funktion med många olika kontaktytor varje dag. Du är utåtriktad, positiv och har en förmåga att driva både dig själv och ditt arbete framåt. Därtill har du en god prioriteringsförmåga, fallenhet för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt samt förmåga att hantera administrativa flöden effektivt.

Krav

  • Du har ett par års erfarenhet i en samordnande och/-eller koordinerande roll, gärna från byggbranschen.
  • Svenska tal & skrift, god datavana och B-körkort
  • Gärna högskoleutbildning, från t.ex marknad eller försäljning

Som koordinator erbjuds du

Ett variationsrikt arbete på ett spännande företag som expanderar. Du kommer arbeta tillsammans med bolagets ledning för att driva processer framåt på ett strukturerat och lönsamt sätt. Vidare erbjuds du marknadsmässig ersättning med generösa förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar bolaget med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer