Svetsare

Logotyp

Svetsare

Har du tidigare erfarenhet i rollen som svetsare? Är du kvalitetsmedveten och noggrann i hur du utför dina arbetsuppgifter? Vill du vara en del utav ett företag med familjär känsla? Då vill vi höra mer om dig! Läs vidare och skicka in din ansökan med CV.

I rollen som svetsare hos Thomas Smide kommer du att tillverka handgjorda smidesprodukter. Du kommer att arbeta med tillverkning utav bland annat staket, grindar och räcken. Vi ser därför att du är van vid att arbeta utifrån ritning och kan arbeta såväl självständigt som i team.

För att passa i rollen har du:

  • Kunskap om MIG-MAG svetsning
  • Arbetat med vinkelslip samt borrmaskin
  • Van att arbeta utifrån ritning
  • Minst 1 års erfarenhet som svetsare

Thomas Smide erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar
  • En roll i ett företag med bra sammanhållning

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Thomas Smide med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Thomas SmideFöretaget är leverantör och tillverkare av handgjorda smidesprodukter. Hos TSJ finns ett stort utbud av säkra och estetiskt tilltalande smidesprodukter. På Thomas Smide har man teoretisk kunskap. Thomas Smide tillverkar bland annat balkongräcken, grindar, staket och smide till sängar.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer