Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Är du en självgående och social fältservicetekniker som vill arbeta i en ansvarsfull roll? Gillar du att utföra ditt arbete effektivt och med hög kvalité? Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara Swecon anläggningsmaskiners nya servicetekniker.

Servicetekniker, Göteborg

I rollen som servicetekniker kommer du att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, från akuta reparationer till förebyggande underhåll. Arbetet utförs både ute fält samt på vår anläggning i Göteborg.

Vi söker dig som:

  • Har minst tre års erfarenhet från att jobba med tunga fordon
  • God erfarenhet och kunskap inom el och hydraulik
  • Kan svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Har god datavana

Du erbjuds:

  • Ett varierande jobb på ett av Sveriges största bolag inom branschen.
  • Ett bolag som alltid erbjuder den nyaste tekniken och verktyg
  • Löpande utbildningsplaner varje år för att du ska utvecklas i din roll. 

Som person ser vi dig som gillar att ha månad bollar i luften, är noggrann, problemlösare och gillar nya utmaningar. Du ska kunna arbeta självständigt men även fungera väl i grupp, du är en serviceinriktad och en social individ som ser lösningar.

I denna rekrytering samarbetar Swecon med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele Oscar.Thiele@jobaway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Swecon Anläggningsmaskiner AB är en återförsäljare av Volvo anläggningsmaskiner, ägd av Lantmännen. Swecon bildades 1999 när ett tiotal återförsäljare ägda av Lantmännen gick samman. Huvudkontoret ligger i Eskilstuna. Swecon har cirka 650 anställda och 34 serviceplatser i landet. De har ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service, support, finansiering och försäkring. Swecon Anläggningsmaskiner AB hade 2022 en omsättning på ca 4,2 miljarder svenska kronor.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert