Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Trivs du att ta ansvar för helhetsbilden? Är du en positiv och noggrann person med erfarenhet av att leda andra? Vill du, tillsammans med oss på Consto vara med att utveckla byggbranschen? Då vill vi höra mer om dig!

Arbetsledare, Örebro

Som arbetsledare hos oss planerar du tillsammans med platschefen samt verkställer den dagliga verksamheten med tillhörande ansvarsområden inom projektet. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta nära produktion, leda och fördela arbetet samt styra och samordna personal och underentreprenörer. Detta förutsätter att du har ett helhetsperspektiv, är duktig på att planera och har goda ledaregenskaper.

För att lyckas i denna roll har du erfarenhet av:

I denna roll behöver Du ha kunskap från byggsektorn och erfarenhet av arbetsledning och samordning. Vi ser även att Du är en strukturerad person med förmåga att leda och som tar aktivt ansvar i det dagliga arbetet med övriga tjänstemän på arbetsplatsen.

  • Utföra arbetsberedningar med YA/UE
  • Upprätta deltidsplaner, kommunicera tidplaner
  • Delta i prognosarbete/uppföljning
  • Följa upp kontraktsadministration med UE

Krav:

  • Bygg/anläggningsteknisk utbildning alt. motsvarande kunskaper/erfarenhet som vi bedömer likvärdiga
  • Minst tre års erfarenhet av arbetsledning
  • Erfarenhet av projekt med omsättning över 50 miljoner
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person matchar våra värde ord och grundläggande värderingar, ärlig, ansvarsfull, pålitlig, självständig.

Consto erbjuder dig:

·      En roll på ett familjärt och drivet bolag

·      Tydliga kommunikationsvägar

·      Goda interna utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar Consto med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företaget

Med total kvalitet i alla led ska CONSTO vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna byggmetoder erbjuder CONSTO behovsanpassade totalåtaganden inom byggnation. Genom nytänkande, genomtänkta samarbetsformer och ständig kostnadseffektivitet ska vi vara ett självklart alternativ för professionella byggbeställare inom både privat och offentlig sektor. Leverans skall ske till rätt pris och med rätt kvalitet i rätt tid.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert