Elektriker

Logotyp

Elektriker

Är du serviceelektriker eller installationselektriker med minst 6 års erfarenhet? Vill du komma till ett företag som är specialiserade på elteknik och lägger stort fokus på sina anställda?

Då kan Neabgruppen vara rätt för dig!

Norrköpings Elektriska grundades 1987 som ett lokalt elföretag. 2014 blev de Neabgruppen och har sedan dess haft en framgångsrik resa. De är specialiserade inom elteknik och utför ofta entreprenadjobb på skolor, logistikfastigheter, flerbostadshus och andra byggentreprenader.

Bolaget finns idag representerat i Skåne, Norrköping, Linköping, Finspång, Nyköping och Stockholm.
I oktober 2020 förvärvades Neabgruppen av Soltech Energy AB och i samband med det kan de nu även erbjuda solenergi!

Välkommen till en gammal elfirma som tänker nytt!

Vi söker både service och installationselektriker

Som elektriker inom entreprenadsidan kommer du jobba med bland annat lägenhetsprojekt, skolor, lager, sjukhus, flerbostadshus och byggentreprenader inom industrin.

Som serviceelektriker tar du dig till jobben i servicebil för att ta hand om småjobben inom entreprenaden – sköter besiktningar och servicebesök när jobben är klara.

För att passa in på Neabgruppen stämmer dessa krav in på dig

Krav

  • Minst några år som fullbetald elektriker
  • Körkort (för servicesidan)
  • Självgående
  • Du tycker om att arbeta fritt (Frihet under ansvar)
  • Du gillar när det händer saker och vill vara med på en spännande resa

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet som elektriker med solceller

Som person är du självgående och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du styr dina dagar själv, därför är det viktigt att du har en del erfarenhet. Vidare är du lojal, pålitlig och har god vana att hantera kunder. Du tycker om när det händer saker och är en god lagspelare.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Du kommer till ett företag med god sammanhållning som lägger stort fokus på att de anställda ska trivas. För Neabgruppen är det viktigt med personlig utveckling. Vidare har vi kollektivavtal och du erbjuds bil, telefon m.fl.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Neabgruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert