Förarbetesspecialist, betong

Logotyp

Förarbetesspecialist, betong

Vill du arbeta med marknadens mest moderna maskinpark? Vill du arbeta i ett familjärt företag med korta beslutsvägar och en nära kontakt med ledningen? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Skåneblästring AB expanderar och söker till verksamheten i Kågeröd dig som är

Förarbetesspecialist inom betong

Såväl arbetstider som arbetsplats varierar beroende på projekt. Därför söker vi dig som är flexibel och trivs med ett självständigt arbete där majoriteten av arbetstiden är ute hos kund, runt om i Sverige. Arbetsuppgifterna innefattar allt från lastning/lossning, blästring, slipning, och grovarbete till service och underhåll på maskiner och verkstad.

För att passa i rollen

·       Trivs med ett fysiskt arbete, där du även har moderna maskiner till ditt förfogande

·       B-körkort samt svenska i tal och skrift. Har du BE-kort är det meriterande.

·       Noggrann, ansvarsfull och intresserad att lära dig nya moment

Som förarbetesspecialist på Skåneblästring erbjuds du

Ett intressant och fritt arbete i ett familjärt entreprenörsföretag som expanderar. Med en öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar Skåneblästring en arbetsplats där säkerhet och modernitet är hörnstenarna. Du erbjuds marknadsmässig ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Skåneblästring med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Skåneblästring

Skåneblästring är ett familjeföretag som utgår från Svalöv i nordvästra Skåne med ett upptagningsområde som sträcker sig över de södra och mellersta delarna av landet.

Bolaget har många års erfarenhet av blästring samt ytbehandling och erbjuder en stor variation av blästringstjänster såsom blästring av betong, metall och stål.

Skåneblästring AB strävar efter att utveckla blästring och ytbehandling med mer fokus på miljöpåverkan och arbetsmiljö. Därför samarbetar Skåneblästring med Ytskyddsgruppen som är ett nätverk bestående av ett flertal företag.
Välkommen till Skåneblästring!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert