Administratör

Logotyp

Administratör

Är du en strukturerad och kommunikativ administratör med förmågan att arbeta organiserat? Har du en god känsla för service och förstår värdet av att arbeta i med sammansvetsade kollegor? Har du tidigare arbetat med löpande KMA- och kvalitetsledningsarbete? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Administratör

I tjänsten som administratör kommer du ha en viktig och central nyckelroll på ett företag under tillväxt med hög orderingång. Du kommer löpande planera, hantera och kontrollera förutsättningarna för verksamheten och dess utveckling, vilket innefattar systematiskt KMA-arbete där du som systemansvarig säkerhetsställer att kvalitetsledningssystem efterlevs enligt planering och rutiner. 

Du kommer dessutom vara en hjälpande hand och stödfunktion till VD och projektledare och tillsammans bidrag till god planering och utveckling. Du kommer förbereda och delta byggmöten, hantera dokumentation, prognosrapportering samt uppdatering av GDPR-rutiner.

Vi ser därför att du uppskattar och trivs i en fartfylld och energisk arbetsroll där du får vara med och påverka samt ha stort ansvarstagande.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Ett par års erfarenhet av liknande arbete
  • God känsla för service och administration
  • Van att arbeta i team som självständigt med problemlösningsfunktioner
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare har arbetat inom bygg- eller anläggningsbranschen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, självständigt och gillar ha många bollar i luften. Din förmåga av samarbete, planering och utförande värdesätts där du på sikt ser dig själv som spindeln i nätet för hela verksamheten.

Vi erbjuder dig:

  • En central och viktig nyckelposition
  • Bli en del av ett välmående bolag med god tillväxt
  • Frihet under ansvar med omväxlande och variationsrika arbetsuppgifter

I denna rekrytering samarbetar MEMA Mark & Anläggning med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

MEMA Mark & Anläggning grundades 2004 och är en totalentreprenör inom mark- och anläggning med verksamhet över hela Stor-Stockholm. Oavsett vilket typ av projekt som skall genomföras har MEMA erfarenheten för en lyckad totalentreprenad med hjälp av kompetenta och kunniga tjänstemän och yrkesarbetare.

Bolaget är certifierat inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö i enlighet med Byggföretagens verksamhetsledningssystem BKMA. Det betyder att MEMA arbetar systematiskt och kontrolleras årligen i syfte att hela tiden förbättra verksamheten.

MEMA Mark & Anläggning omsätter ca 100 miljoner och sysselsätter totalt ca 35 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer