Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en erfaren snickare som är van att jobba självständigt och har ett öga för detaljer? Har du även erfarenhet av att jobba med försäkringsskador samt känsla för kundbemötande? 

Då är detta tjänsten för dig!

I tjänsten som snickare har du ansvar för att ge den bästa möjliga servicen till kunder runt om i Stockholm. Där arbetsuppgifterna är sedvanligt byggservicearbete med fokus på inredningssnickeri, reparationer och kompletteringar vid försäkringsskador. Viktigt för tjänsten är att du har ett öga för detaljer samt har ett drivet förhållningsätt. Bygga upp ett nytt kök till att göra servicearbeten såsom sätta socklar och golvlister är vanliga arbetsuppgifter. Du kommer att utgå från vårt kontor i Årsta och kommer arbeta över hela Storstockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Kvalificerade erfarenhet som snickare
  • Självgående i arbetet och van att planera egna projekt
  • Erfarenhet av finsnickeri och köksmontering 
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare arbetat med försäkringsskador.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du tar eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser även att du har lätt för att skapa och bygga nya relationer.

Vi erbjuder ett tryggt och ordningsamt bolag, tjänstebil samt ett härliga kollegor!

I denna rekrytering samarbetar WASAB parkett & Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.seVi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Wasa Parkettservice AB är ett fullskaligt byggföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Företaget grundades 2007 som en parkettfirma men har utvecklats till att ha egenanställda snickare, målare, golvläggare och rivare. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 20 000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 25 medarbetare. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer